Wie spreek jij vandaag?

Begin met inspireren. Sluit je aan bij een fantastisch team van consulenten. Dit is hét platform waar consulenten coaching bieden op allerlei gebieden. Van persoonlijke ontwikkeling, coaching, advies, spiritualiteit of simpelweg een luisterend oor. Het is aan jou hoe en wanneer je werkt. Bepaal zelf je uren en je tarief. Je werkt voor jezelf, vanuit huis, online en dit kan vanaf elke plek in de wereld zijn. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een pc, laptop of tablet. Een vaste telefoon mag, maar is niet noodzakelijk. Want alles kan via het web verlopen. Alle talen zijn welkom.

Bereken jouw inkomstenTotale inkomsten:
0

Jouw inkomsten?

Je inkomsten hangen af van de hoeveelheid werk die je verricht. Jij bepaalt je eigen tarief. De kosten voor het platform zijn altijd minimaal en duidelijk.

Administratie?

Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, dat verloopt volledig automatisch. De administratie worden automatisch opgesteld en aan het einde van de maand ontvang je een samenvatting van de maand.

Beschikbare diensten

Telefoon

Voer telefoongesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Bellen kan via het web, via pc, laptop of tablet. Kan ook via vaste lijn!

Chat

Voer chatgesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Chatten kan via pc, laptop of tablet.

Mail consult

Beantwoord een mailconsult van klanten, waarbij je zelf het tarief bepaalt voor de beantwoording. Dit kan via pc, laptop of tablet.

Start vandaag

Aanmelden als consulent bij Spirituele lijn. Heb jij spirituele gaven en kun je echt iets betekenen voor je medemens. Sta je met een open vizier in het leven. Met een luisterend oor, zonder oordeel of invullen. Kun je mensen in hun waarde laten. En tegelijkertijd ze goede tips en adviezen geven.

Expertises

Wellicht ben je gespecialiseerd in het mediumschap. Of coach, counselor, therapeut. Of een spiritueel hulpverlener? Heb je uurtjes over om aan de slag te gaan op de momenten die jijzelf uitkiest? Wie weet is er dan een box voor jou op onze Spirituele lijn. Waar jij aan de slag kunt om anderen, die in nood zijn. Spiritueel bewust te willen helpen groeien. Met problemen in hun leven rondlopen. Die jij voor hun behapbaar kunt maken Misschien een hoofd vol zorgen hebben en jij ze kunt geruststellen en tips meegeeft hoe ze de problemen kunnen oplossen. Als jij hier een goed gevoel bij krijgt, wat let je aan de slag te gaan.

Verdiensten

Hierboven zie je een tool wat je kunt verdienen. Des te meer je online bent, des te meer gesprekken en des te meer minuten aan het einde van de maand. Je bepaalt zelf je eigen tarief voor de consulten. Die je elke dag kunt aanpassen. Je kan bijvoorbeeld ene keer de klanten een uur of dag een lager tarief geven, als promotie van jezelf.

Mogelijkheden voor jou als spiritueel consulent

Je kunt door klanten worden gebeld. Ze kunnen vragen om een online chat. Eventueel ook een E-consult ter beantwoording. Daarnaast heeft Spirituele lijn ook iets unieks. Namelijk Videogesprek. Zodat zowel jij als de klant elkaar kunnen zien tijdens een reading. En er kan gebeld worden via het web. Waardoor jij niet in het bezit hoeft te zijn van een vast telefoonnummer. En de werkzaamheden wereldwijd kunt uitvoeren. Want jij kiest zelf waarvoor je online wilt zijn. En dat kan bij wijze van spreken per dag verschillen.

Aanmelden consulent. Vind je jezelf in het bovenstaande terug, vul dan onderstaand formulier in. En nemen wij contact met je op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    captcha